Functional Trainer Isabelle

Praktische info

De trainingen gaan door op dinsdag en donderdag om 19u30, en op zondag om 10u30. Je hebt een matje nodig en handgewichtjes. Idealiter gebruik je halters die verstelbaar zijn, zodat je de gewichten kan variëren naargelang de spiergroep die we trainen. Met verstelbare gewichtjes kan je ook stap voor stap opbouwen. Probeer je het liever eerst even uit? Vervang dan de gewichtjes door huis-, tuin- of keukengerei (lees flessen, blikken, boeken, bakstenen, …).

En misschien ook niet onbelangrijk: je hebt een goede en stabiele internetconnectie nodig. De lessen worden live in Full HD gestreamd en nemen dus wel wat bandbreedte in beslag. Een wifi-connectie is minder stabiel en daarom niet aan te raden. Een UTP-kabel verbonden met de modem geeft een veel stabielere verbinding. Voer onderstaande éénvoudige test uit en je zult het verschil zien tussen de bandbreedte die je hebt met je modem en met wifi. Klik hier om naar een site te gaan met een internet speed test. Klik vervolgens op Start test. Na de test krijg je 3 nummers: ping, download en upload. Zonder al te technisch te worden: als je download en upload boven de 20 Mbit/s zitten, zit je goed.

Interesse?

Probeer het eens gratis en vrijblijvend uit. Ben je overtuigd en wil je graag blijven deelnemen? Kies dan voor een maandabonnement aan 30€ of een tienbeurtenkaart aan 73€.

Heb je vragen of bemerkingen? Ik hoor ze graag, dus contacteer me via  info@isabelletraint.be of telefonisch na de kantooruren op 0496/92.27.25.