Functional Trainer Isabelle

Online trainingen

Isabelletraint.be onderscheidt zich van andere online sportlessen door zijn interactieve karakter. Als je thuis aan het afzien en zweten bent, dan is het leuk te weten dat je niet alleen bent. Iets wat in deze tijden misschien een opsteker is. Maar ook na deze tijden blijft het concept hetzelfde. Online & interactief. 

Wie eens wil proeven, kan altijd een gratis training meevolgen. Of onderstaande eens uitproberen. De 3 lessen geven een goed beeld van wat je min of meer kan verwachten. Lessen starten altijd met een (pittig) stuk cardio om dan over te gaan naar een full body workout en te eindigen met een cool down. Het interactieve – en belangrijkste – element is er hier wel niet…

Lessen gebeuren online en vooral interactief. Isabelletraint biedt dus niet alles aan. Er worden wel enkele korte tutorials ter beschikking gesteld en backups van enkele trainingen. Bepaalde zaken zijn nog een work in progress. Gewone (lees: live) trainingen zullen in de toekomst mogelijk worden. Voorlopig zoeken we nog locaties. 

Wie individuele begeleiding zoekt, kan dit zeker doen.